dilluns, 22 d’abril de 2013Feia anys que no anava a festes d'Alcoi. Les últimes festes que recorde llogàrem un pis a Sant Nicolauet i em vaig tragar l'entrada cristiana sencera com quan era menuda. No sé quin càrrec portava darrere una banda tocant ALELUYA d'Amando Blanquer i vaig pillar una palleta de la litrona de mentira i me'n vaig pujar damunt d'una taula a dirigir una orquestra inexistent. De menuda jugava molt a dirigir bandes i orquestres. Ara ja no, i ara ja no baixen tampoc l'Entrà amb marxes d'Amando Blanquer. Ara res, estava sentada amb Manel i els seus amics de Barcelona mirant l'Entrà des d'una cadira a País València i apareix el capità moro arrastrat per una tafarrà de dones amb niqab a ritme del tema principal de la BSO de Terminator. Com t'ho pilles? Pos s'ha liat, clar. L'assumpte apareixia a la plana principal de l'edició digital d'El País sota un desafortunat titolar (¿Irán? No, Alcoi) . Què no serà el més comentat des de l'any que Lionel va ser capità? Uns i altres es porten les mans al cap i parlen d'atemptat contra la dignitat de la dona, com si no atemptara ja prou contra els drets de les dones la festa en sí.


2 comentaris:

Amadeu ha dit...

Hola Àgueda, no soc molt de moros i cristians, puc escoltar la BSO de Terminator i lloar la banda per la bona interpretació. Que són, quatre bandes fusionades? Ara bé, la idea d'aquella cort d'esclaves atesant la carrossa vestides fins les selles em sembla una provocació. Ja ho dius tú molt bé amb l'adjectiu de masclista caspósa la festa en Alcoi. Salut que haja.

Sedna a Bord ha dit...

Amadeu, açò va ser una autèntica marcianà, i de molt mal gust! A Xàbia fan Moros i Cristians? Segur que si en fan les dones també ixen i no precisament tapaes de cap a peus...